La Ciotát

La Ciotát

Donkere wolken pakken zich samen boven La Ciotát

We wachten totdat de regen wat minder wordt want het komt met bakken uit de lucht. Ook is er heel veel wind voorspeld maar dat moet minder worden de komende uren. Om 10.15 uur verlaten we de haven en motoren de Grande Rade uit omdat we zowel de golven als de wind tegen hebben. Zodra we bij Cap Cépet komen, rollen we de genua uit en kunnen we lekker zeilen. De golven zijn niet erg fijn dus we rollen wel heen en weer. Wel hebben we maar één buitje en blijft het ondanks de weersvoorspellingen op zee droog. We ronden cap Cicié en zien daar weer de vis die we steeds zien maar niet weten hoe deze heet. We zien ‘m meerdere keren dus hij staat op de foto! We gaan van halve wind naar voor de wind als we Iles des Embiez passeren. We hobbelen zo de baie de la Ciotat door en leggen aan in de oude haven van La Ciotát. We wandelen door het oude stadje heen en worden getrakteerd op de regenboog. Helaas begint het hier weer te regenen. La Ciotát is onderdeel van het Calanques National Park.

19 miles

Nou daar is die dan … vreemde vis ?
Museum, Hotel en postkantoor geweest
Tja dat doen ze toch wel leuk die etalages .. en Laurent hier is mijn nieuwe kapsel 🙂 🙂
En wij eindigen met de regenboog 😉

10 gedachten over “La Ciotát

  1. Jij staat wel mooi met jouw nieuwe Kapsel en brood!! Nu nog wijn, pastis en boursin halen en Dan leef Jij echt als God in Provence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *