Santa Marinella

Santa Marinella

The sky in the morning… foto Lisanne

Santa Marinella

We zwaaien mijn moeder en zusje bij het busstation uit en maken ons op voor de reis richting het noorden. Volgende week vrijdag krijgen we de volgende opstappers aan boord in Pisa dus we hebben nog wel een aardige weg af te leggen. Om 8.15 uur verlaten we de haven. We hebben de wind weer in de kont dus motorzeilen op de genua naar Santa Marinello. We zetten de motor bij omdat het een lange rit is. Om 19.00 uur is het hier al helemaal donker en we willen met licht aankomen. We hebben de hele dag regen helaas. Dit houdt zelfs niet op als we aankomen. We meren af na een lange dag. Morgen vervolgen we onze reis weer en hopen op beter weer. Het lijkt wel herfst hier ;-(

44 miles             

2 gedachten over “Santa Marinella

  1. Weer 3 leuke verslagen en wat een mooie foto’s . Als ik hier de weer berichten zie is het heel slecht bij jullie ik hoop dat het beter word voor jullie. Hier is het nog steeds warm en goed weer.groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *