Porto di Pisa

Porto di Pisa

Een heel klein stukje varen vandaag. Er staat een behoorlijke wind. We verlaten om 9.15 uur de haven en rollen een klein stukje de genua uit omdat we windkracht 5 hebben. We varen vlak langs de kust en zien een grijs strand. Dit blijken later stenen te zijn. Binnen 2 uur zijn we al in de haven. Deze is vrij nieuw. We worden voortreffelijk geholpen.

We neem lijn 10 naar Pisa en gaan naar Piazza Duoma naar de toren van Pisa. Voor mij is dat al bijna 20 jaar gelden dat ik daar geweest ben. Het is leuk om dit allemaal weer te zien. We wandelen door allerlei gezellig straatjes, bezoeken een kerk en krijgen het “Toscane gevoel”.

Na Pisa gaan we de plaats Marina di Pisa verkennen. We nemen een drankje aan de boulevard en eten een lekker pizza.

7 miles

Pisa
Tja dan wij ook maar even
En waren we uniek?Aan de Arno rivier
We weten niet wat het is…maar we denken dat op de achtergrond een waag is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *