Viareggio & Porto di Pisa

Viareggio & Porto di Pisa

We wachten totdat Harold en Babette zijn gearriveerd en gaan na een taartje op naar Viareggio. Ze hebben het mooie weer uit Nederland meegebracht. Lekker zonnetje en 25 graden dus weinig wind. We kruizen de hele weg met maximaal windkracht 2. Net voor de haven komen allemaal houten schepen binnen. Prachtig om te zien. Na gezellig geborreld te hebben, gaan we lekker een hapje eten. Viareggio is een gezellig stadje. We merken wel dat het naseizoen is, want er zijn al diverse zaken gesloten.

Het mooie weer houdt aan. Als we om 10.30 uur vertrekken gaan alle houten boten ook naar buiten voor de wedstrijd. We dobberen nog even gezellig mee met het oud hout om de start te zien maar als ze na 1,5 uur nog niet gestart zijn, draaien we om en gaan richting Porto di Pisa. Vandaag windkracht 1 dus letterlijk dobberen. Alle tijd om lekker bij te kletsen. Na 2,5 uur zetten we de motor maar bij. De jongens gaan nog even plonsen voor de haven. De watertemperatuur zou 28 graden moeten zijn, maar dat viel toch wat tegen. Na de borrel gaan we nog even wat eten en nemen dan afscheid. Wat was het gezellig en is het omgevlogen! Dank je wel Flap en Babette we hebben echt genoten. Goede reis naar huis en tot snel!

14 & 12 miles

Was super om jullie te zien!
Tja jong geleerd is …
Een plaatje
Hij was wel groot 🙂
Best wel koud hé?
En nog even lekker gegeten.

4 gedachten over “Viareggio & Porto di Pisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *