Spiaggia del Lazzaretto

Spiaggia del Lazzaretto

Na een hobbelige nacht verlaten we om 9.00 uur onze eigen baai! We steken tussen de eilanden door naar het westen. Er is weinig wind dus na 2 uur wordt het weer motorzeilen. We komen diverse zeilboten tegen. Net voor punta Gessiere zien we voor het eerst sinds 2 maanden weer dolfijnen. Genieten geblazen dus. Helaas is het niet het soort dat de hele tijd om je boot blijft hangen maar desalniettemin zijn we weer zo blij als een kind. We ronden Capo Caccia en gaan voor anker in de baai net voor het strand van Spiaggia del Lazzaretto. Het is bewolkt en ziet er donker uit. Hopelijk houden we het droog…. We genieten van de mooie omgeving. Het strand is nog redelijk druk en het is erg groen hier.

28 miles

Ze hebben ons 2 maanden met rust gelaten … maar ze zijn er weer!
Hier gaan we door de straat van Rada dei Fornelli
Het is wel oppassen want het is er liggen ondieptes
Dan paseren we nog wat rotsen
En nog wat natuurlijk schoon
Wie van grotten houd, kan hier zijn hart ophalen

2 gedachten over “Spiaggia del Lazzaretto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *