Cala Grande Isola Piana

Cala Grande Isola Piana

Nog even de zonsondergang met de haven op de achtergrond
Rechts ankeren wij en links zie je de haven ingang

Na een heerlijke nacht ankeren, geen deining en windstil, ontbijten we lekker in het zonnetje! Jawel het gaat soms ook wel goed. We kregen al te horen vanuit Nederland dat we wel slecht slapen met ankeren ;-). We zetten alle zeilen op en gaan richting de cala. Helaas valt de wind al snel weg en wordt het 2 uur motoren. Daarna toch een beetje wind en kunnen we met 4-8 knopen naar de cala zeilen. Er liggen een paar motorbootjes maar die zijn om 18.00 uur verdwenen. We blijven als enige over terwijl er in de navily app staat dat dit een drukke baai is…. We gaan weer voor een goede nachtrust als de deining ons tenminste niet in de steek laat.

25 miles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *