Isola Rossa

Isola Rossa

Nadat we boodschappen gedaan hebben, verlaten we om 10.30 uur de haven. We hebben direct een lekker windje uit het oosten dus alles kan uit. We steken schuin over van Corsica naar Sardinië en wisselen halverwege de vlag. Na 15 mijl krijgen we wel heel veel wind en halen het grootzeil maar weer in. Op de genua gaan we voor de wind verder. We bevinden ons nu op de costa Paradiso. Om 16.00 uur gooien we het anker uit in de baai voor Isola Rosso net buiten het aangegeven zwemgebied. We liggen hier met nog 3 andere zeilboten en kijken uit op het strand en het stadje.

25 miles

Nou daar gaat die dan … Italië!
Onze eerste indruk van Sardinië … het landschap is erg ruig
We hebben hier lekker geslapen … geen swell!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *