Isola Rossa

Isola Rossa

Na een heerlijk rustige nacht gaan we weer terug richting het oosten. Er staat bijna geen wind dus we gaan we motorzeilen. Na een uur zien we allemaal dolfijnen. We verzetten onze koers en zoeken ze op. Het zijn die leuke die we ook op de Golf van Biskaje en in de straat van Gibraltar hebben gezien (flipper). Ze zwemmen heerlijk mee om de boot. We varen nog een stukje achter ze aan en dan gaan ze weer om de boot hangen. Heerlijk wat een leven! Zo genieten van deze prachtige dieren. Louis maakt een prachtig onderwater filmpje.  

De rest van de dag hebben we echt geen wind meer en moeten we motoren. Saai dus. Gelukkig zien we aan het einde van de tocht nog hetzelfde jacht dat we gisteren ook zagen uit Griekenland en zwemt er een spiegeleikwal langs de boot. We ankeren weer op hetzelfde plekje als een week geleden maar zijn nu de enige.

 

29 miles

https://youtu.be/fdvi0ZgxPIAhttps://youtu.be/Gms0CYKiKik

Naast de onderwaterfilm ook maar even een paar foto’s
Mijn eerste selfie met dolfijn op de achtergrond

Spiegelei kwal … zijn wel giftig
Aanloop Isola Rossa

Eén gedachte over “ Isola Rossa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *