Cala Grande Isola Piana

Cala Grande Isola Piana

Na een onrustige nacht, je denkt nu elke keer dat je iets hoort en we hadden alles dicht zitten, verlaten we om 9.10 uur de haven. Er staat niet veel wind dus het wordt motorzeilen. Na een uur worden we weer verrast door dolfijnen. Ze zwemmen wat verder weg, maar we genieten er lekker van zo vroeg in de morgen.

We worden op de motor ingehaald door een hele mooie zeilboot uit Griekenland. We varen nu weer terug naar het noorden en hebben we de stroming een beetje tegen. De zee is hobbelig, er staan flinke golven. We manouvreren het laatste stuk tussen de eilanden en rotsen door en meren weer af in de baai waar we eerder hebben gelegen. De deining komt nu van de andere kant dus we verwachten hier heerlijk rustig te kunnen slapen. Om 16.00 uur liggen we voor anker. We hebben deze keer geen privé baai want het is weekend dus we liggen met meerdere schepen.

33 miles

Griekenland komt even met 10+ lans varen
Eindelijk weer eens een dolfijn
We varen langs een wijkje met gekleurde huisjes
Wij dachten dat hier een boot was gestrand… maar als je het vergroot zie je dat alles er af gehaald is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *