Isola di Procida

Isola di Procida

Om 8.45 uur verlaten we de baai. We hebben heerlijk geslapen en gaan nu rchting Napels. We hebben direct wind en kunnen de eerste uren zeilen. We steken de Golfo di Gaeta over. Daarna valt de wind weer weg en gaan we motoren en later motorzeilen. We willen naast de haven bij Isola di Procida ankeren maar als we anker hebben uitgegooid liggen we net in een verboden gebied met kabels. Als we daar net buiten willen liggen, hebben we niet zoveel ruimte. Dus dan maar naar de volgende baai. We liggen daar prima en slapen goed totdat ’s ochtends de ferry’s heen en weer beginnen te varen en we door hun golven op en neer gaan.     

31 miles

Aanloop Isola la Procida
Bij het verlaten passeren wij kaap Miseno. Hierna zien we Napels liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *