Anse de Chevanu

Anse de Chevanu

Als we om 8.50 uur Ajaccio verlaten staat er bijna geen wind. We motorzeilen de eerste 10 mijl de baai uit. Als snel staat er bijna helemaal geen wind en moeten we weer eens motoren. We ronden cap Muro. We zien vandaag alleen maar een paar kwallen. Net voor baai Anse de Chevanu trekt de wind aan. Er liggen nog 3 andere zeilboten voor anker waarvan er 2 weer weggaan. De wind trekt alleen maar aan en houdt tot ver in de avond aan. Hopelijk gaat deze liggen en kunnen we zonder al te veel deining slapen.

32 miles

Net voordat we de baai indraaien bevind zich een bijzondere rotsen groep.
Nu wisten we het nog niet …. maar in de nacht komt de swell op en liggen we de gehele nacht onrustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *