Anse de Chevanu

Anse de Chevanu

Als we om 8.50 uur Ajaccio verlaten staat er bijna geen wind. We motorzeilen de eerste 10 mijl de baai uit. Als snel staat er bijna helemaal geen wind en moeten we weer eens motoren. We ronden cap Muro. We zien vandaag alleen maar een paar kwallen. Net voor baai Anse de Chevanu trekt de wind aan. Er liggen nog 3 andere zeilboten voor anker waarvan er 2 weer weggaan. De wind trekt alleen maar aan en houdt tot ver in de avond aan. Hopelijk gaat deze liggen en kunnen we zonder al te veel deining slapen.

 

32 miles                                                                                                                                                                                               

Net voordat we de baai indraaien bevind zich een bijzondere rotsen groep.
Nu wisten we het nog niet .... maar in de nacht komt de swell op en liggen we de gehele nacht onrustig.
Print Friendly, PDF & Email

Een reactie is altijd leuk

%d bloggers liken dit: