Roda de Berà

Roda de Berà

We gaan naar de haven van Roda de Berà en dit is maar een klein stukje varen. We zien allemaal kastelen liggen. Net voor de haven ligt El Roc de Sant Gaietà. Dit is een dorpswijk aan zee waar verschillende bouwstijlen zijn gebruikt. De gebouwen in Roc de Sant Gaieta zijn woningen en appartementen die in de jaren ’60 gebouwd zijn door rijke ‘Indianos’. Het heeft verrassende binnenplaatsjes. Zeer de moeite waard om te bezoeken. ’s Avonds gaan we nog even lekker een hapje eten. We plakken er nog een stranddag aan vast want het is zo warm hier en we gaan een beetje vaart minderen om met Petra, Marco, Tim en Lieke hier in Spanje af te spreken.

7 milesEén gedachte over “ Roda de Berà

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *