Punta de la Mora

Punta de la Mora

Om 9.05 uur gaan we anker op richting Roda de Bara. We beginnen weer met motoren en daarna zeilen. We varen om de viskwekerij heen in de costa Dorado. De wind gaat aan en we krijgen 10 knopen wind en speren de Cabo de Salou voorbij. Bij Tarragona varen we om de geankerde schepen heen. We zien een leuk ankerplekje bij Punta de la Mora en laten daar ons anker vallen voor een klein strandje. We horen allemaal krekels. Er staat weer behoorlijke deining dus we maken aan de achterkant een lijn vast aan een zwemboei zodat we in elk geval lekker kunnen slapen straks doordat we met de deining mee liggen in plaats van met de wind mee ….

31 miles

Een gebied met zeer veel kasteeltjes
Wij ankeren hier. Voor mijn collega’s mocht je Repsol Tarragona bezoeken … rij dan eens 10 kilometer noord … en vergeet je zwembroek niet 🙂
Nu wisten wij het nog niet …. maar de volgende dag blijkt er een camping achter deze rots te liggen
Eindelijk geen flats

4 gedachten over “Punta de la Mora

  1. Hoi !! Collega staat nu bij Petronor Bilbao voor een startup…jullie Staan niet ver om weer de Franse wateren binnen te varen. Een advies van te voren: net over de grens, ff stoppen bij Collioure met zijn heerlijke ansjovies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *