Pasarells

Pasarells

We hebben gisterenavond gezellig geborreld met Antje en Carlo, die ook een sabbatical hebben genomen om te zeilen langs de Middellandse zee. Zij zijn vandaag vertrokken naar het zuiden en wij gaan weer door naar het noorden. We doen nog even snel boodschappen omdat we gaan ankeren en vullen de tank af met water. Het inleveren van de toegangspas gaat nogal moeizaam. Om 11.00 uur verlaten we uiteindelijk de haven. We hebben pal wind tegen dus gaan kruizen. We varen nu op de costa del Maresma. We gaan voor anker bij het strand van Pasarells. Het log doet het niet meer sinds we vandaag zijn vertrokken. Deze zit vast. Dit hebben we al eerder gehad maar toen kwam het vanzelf los. Louis denkt het log even los te maken als we geankerd hebben, maar als we in het water kijken zien we heel veel kwallen. Toch maar niet hier het water in. Morgen maar een nieuwe poging wagen. We hobbelen aardig deels door de deining maar met name door alle langscheurende motorboten. Dit zal straks wel minder worden als ze allemaal de haven ingaan.

18 miles

Het is een mooie foto … maar zwemmen met kwallen?

Aanloop Pasarells

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *