Fuengirola

Fuengirola

Op naar Fuengirola`Voordat we weggaan spoelen we eerst de boot weer af en tanken water. Om 10.15 uur verlaten we Estepona. Er is bijna geen wind. We zeilen eerst nog even maar als we 1 knoop gaan zetten we de motor aan. De zee is spiegelglad. Opeens zie we dolfijnen. Het blijft niet bij die ene school. We hebben wel meer dan 100 dolfijnen gezien net voor Marbella. We hebben de stuurautomaat aangezet en genieten met volle teugen. Dit blijft zo leuk!

Na 2 uur kunnen we weer zeilen en langzaam trekt de wind aan. We moeten wel kruizen want de wind staat waar wij naar toe willen.  We passeren punta de Calaburras en gaan voor anker bij Fuengirola. Dit is een krappe ankerplek direct aan het strand. Er komen dus nogal wat motorbootjes voor bijgescheurd die een hoop deining veroorzaken. Om 20.30 is het nog steeds druk op het strand.

30 miles


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *