Gaeta

Gaeta

Het is herfst geworden in Italië. Om 7.50 uur verlaten we de haven richting Rome omdat we volgende week opstappers aan boord krijgen. Na een half uur krijgen we direct 15 knopen wind en gaan alleen op de genua 7 knopen door het water. We gaan als een speer. We steken de Golfo di Napoli weer over en passeren Capo Miseno. Dan verschijnen er hele donkere luchten. In de verte zien we onweer. We houden wat in door de genua te reven en naar de andere kant te varen. Als we denken dat we verder kunnen gaan we door. Helaas te vroeg gejuicht. Het onweer zit aan alle kanten om de boot heen en heel dichtbij. We gaan zelfs even binnen zitten. Na een half uur keiharde regen is de onweer voorbij. De wind draait helemaal om en we gaan motoren. We krijgen windkracht 6 om onze oren dus besluiten om maar de haven in gaan. Net voorbij de plaats Gaeta waar we de haven in willen, liggen 2 boten voor anker. Je ligt hier uit de golven en deining. We besluiten om toch maar het anker uit te gooien.

50 miles

We liggen vlak naast een Amerikaans oorlogsschip en worden getracteerd op een saluut met trompet


Eén gedachte over “ Gaeta

  1. Hallo Angeligue, van harte gefeliciteerd met je verjaardag gisteren.
    Wij genieten van jullie verhalen en mooi foto’s.
    Liefs en een goede vaart ook voor
    Wat een geweldige reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *