Porto Rotondo

Porto Rotondo

Na de regen en onweer afgewacht te hebben gaan we om 9.45 uur op de genua richting Porto Rotondo. Eindelijk weer even de haven in na 5 dagen ankeren. We tanken af, gooien het vuil weg, spoelen de boot schoon en tanken de watertank vol. We gaan even lekker douchen en verkennen het dorp. Het is een soort vakantieoord wat is aangelegd door een architect. Het heeft grappige bruggetjes. We wandelen in het dorp en eten een pizza. Aan het einde van de middag begint het weer heel hard te waaien en te regenen. We posten onze blogs en bereiden ons voor op de lange oversteek naar Rome die we morgen gaan maken.  

3 miles

Het is een mooi resort.
Ze hebben vele soorten vissen op de straat uitgebeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *