Tanger

Tanger

We hebben een uitstapje gemaakt met de ferry van Tarifa naar Tanger (Marokko) samen met Carla en Henk van de Kairos. We hebben de bus genomen van La Linea naar Tarifa. Vandaar uit zijn we met de ferry naar Tanger gegaan. De tocht met de ferry duurde een uur. We hebben de cultureel tour genomen. In Tanger zijn we in de bus gestapt die ons naar kaap Espartel bracht alwaar de Atlantische oceaan en de Middellandse zee bij elkaar komen. We kwamen langs allerlei paleizen.

De Marokkaanse lunch
Bezoek aan Marokko … dit hoort er bij 😉
Atlantische en Middellandse Zee scheiding

Vervolgens zijn we naar de grotten van Hercules gebracht en hebben daar het mooie uitzichtpunt bekeken. Nadat we langs het paleis van de Sultan zijn gekomen, hebben we een stop gemaakt bij de kamelen. Daar heb ik even op gezeten. Moet je toch een keer in je leven doen ;-). We eindigden in de Medina waar we een bezoek hebben gebracht aan Musée de la Kasbah de Tanger. Daarna zijn we door alle winkelstraatjes heen gelopen en hebben een Marokkaanse lunch gegeten; soep, vlees spies, couscous en hele zoete muntthee met baklava toe. Daarna werden we nog even losgelaten om nog te shoppen. Jan en alleman probeert van alles aan je te slijten. Leuke indruk gekregen van Marokko!

Nadat we in Tarifa zijn aangekomen, hebben we een taxi teruggenomen en nog even gezellig wat met z’n 4tjes gegeten en gedronken. Was een leuke en super gezellig dag!

0 miles

Tanger met de typische straatjes
waar de koopwaar aangeboden wordt
Traditioneel theedrinken
Kruidenwinkeltje
En wie kent ze niet…

En ja …. wil je een oude mercedes. Nou hier zijn er genoeg
Kleermakerij
Zoete muntthee met baklava

4 gedachten over “Tanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *