Cala Sardinera

Cala Sardinera

Weer een beroerde nacht met veel deining helaas. We gaan om 9.30 uur anker op. De eerste boten komen al weer aangevaren. Er staat maar 5-7 knopen wind dus het wordt motorzeilen. We varen langs Alicante en Benidorm. Wat een hoge flatgebouwen staan daar. We besluiten uiteindelijk om ook Cabo de la Nao te ronden zodat we kunnen ankeren zonder deining. We zijn nu bij costa de Valencia. Bij Cala Sardinera liggen allemaal moorings. Deze kun je in gebruik nemen. Er mag namelijk niet geankerd worden i.v.m. het zeegras en de rotsen. Lekker makkelijk aanleggen dus 😉 Het ligt weer vol met motorbootjes die heen en weer scheuren maar die zullen ons zo wel weer verlaten en dan blijven we met 3 zeilboten achter. Ik ga voor het eerst zwemmen in de Middellandse zee. Het water is 33 graden. Lekker even afkoelen na een dagje zeilen. Op het water is het niet zo warm maar als je aanmeert voel je de warmte…..

40 miles

Het uitzicht bij Cala Sardinera


Isla de Benidorm
Alhoewel het te heiig is … kun je Benidorm zien liggen.

Eén gedachte over “ Cala Sardinera

  1. Mooie foto.’s zo zie je spanje op een andere manier Benidorm is niet mooi maar iets verder zie je hoe mooi jullie liggen heerlijk zwemmen in de zee.groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *