Burriana

Burriana

Gisteren was de supermarkt gesloten dus vanmorgen om 9.00 uur konden we weer even onze voorraden aanvullen en brood halen. Om 10.45 uur gooiden we los. Toen we buiten kwamen stond er zowaar 10 knopen wind maar wel pal tegen. Dat werd dus kruizen. Gaandeweg draaide de wind iets gunstiger en konden we aan de wind onze koers zeilen. We varen nu langs costa de Valencia. Langzaam komen de bergen weer terug. De hoge flatgebouwen blijven. We passeren cabo Canet waar weer grote jongens voor anker liggen. 1 gaat er naar binnen met een pilot maar daar kunnen we gelukkig net voor langs. De wind zakt in. Dat zijn we niet gewend aan het einde van de middag. Daarom besluiten we te stoppen. We denken te gaan ankeren maar de deining is weer zo vervelend dat we toch maar de haven van Burriana inlopen.

26 miles

Uitzicht in de haven …. en nu eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *