Ribadesella

Ribadesella

We vetrokken vanmorgen om 6.30 uur aangezien we weer een lange dag voor de boeg hadden. Helaas hadden we weinig wind en moesten we motorzeilen. De afstand naar Gijón is nogal groot dus we besluiten een tussenstop te maken in Ribadesella. Dat is de enige mogelijkheid. Er zijn hier niet veel havens waar je kunt aanmeren in een jachthaven. Op een paar visserboten na komen we helemaal niemand tegen.

Aanloop Ribadesella
Ingang van Ribadesella

De aanloop van de haven is zeer verrassend. We gaan vlak langs het strand en horen de branding ruisen. We worden zeer vriendelijk geholpen want de visitor plekken blijken op een andere plaats te zijn. Ribadesella is een super leuke plek om te overnachten.

66 miles

We kijken tegen het restaurant aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *