Uitzwaaien & IJmuiden

Uitzwaaien & IJmuiden

Zondag 22 april jl. was het dan zover. Met een brok in ons keel gooiden we de trossen los. We werden uitgezwaaid door lieve familie en vrienden. Eindelijk gaat ons avontuur beginnen.

Op richting het zoute water. We hebben nog dik een uur gedobberd op het Markermeer maar uiteindelijk de motor maar aangezet anders waren we er voor het donker nog niet. Als eerste moesten we bij Amsterdam door de Schellingwouderbrug om daarna door de oranje sluizen te gaan. Daarna het hele Noordzeekanaal doorgevaren om tenslotte bij IJmuiden door de zeesluizen naar buiten te lopen. Het leek wel zomer! In korte broek met deze temperaturen varen, kunnen we best vast aan wennen….

21 miles

Eén gedachte over “ Uitzwaaien & IJmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *