Afscheid

Afscheid

Deze hele maand staat in het teken van afscheid nemen van familie, vrienden, collega’s, tennis en zumba met vele etentjes en borrels. Na de surprise van mijn vriendje en vriendinnetjes “Dinner in Motion” kwam de uitzwaaiborrel met een hapje en drankje. Dit was super gezellig en we troffen het ook met het weer. Tent in de tuin en fakkels aan en iedereen die je dierbaar is om je heen.


We zijn vreselijk verwend met heel veel lekkers en leuke dingen om mee te nemen op reis; kaartspel met foto’s van al mijn collega’s, survival mand voor onderweg, chocolade, broodkruimels om de weg terug te vinden, lieve kaarten, blikvoer vanuit Texel, reisboeken, verzorgingsproducten, spelletjes, hagelslag, Captain paspoort hoes, stroopwafels, hamamdoek, reisbijdrages, Denk aan mij ik denk aan jou Spinvis t-shirt, reisboeken, water, sleutelhanger, telefoonbeschermer, joon, Reeds Nautical, zeekaart middellandse zee, drank en lunch voor als we terug zijn.  Het is heel hartverwarmend om dit zo mee te maken. Dit hadden we allebei totaal niet verwacht!!!

Ook is er in de tussentijd hard gewerkt om de laatste klussen te klaren met de nodige leermomenten. Dankbaar voor het geduld van mijn familie, vrienden en collega’s om me uit te leggen hoe elektronische snuisterijen naar behoren te installeren, verwarming aanpassen, toilet spiegel vervangen, plastic lassen en het nodige draai- en tap werk om de zonnepanelen te installeren. Alles werkt nu naar behoren dankzij jullie ervaring en vakbekwaamheid! Nadat de boot is gepoetst en in de antifouling gezet is ze afgelopen vrijdag te water gegaan.


We hebben Discovery omgevaren vanuit Eembrugge via Elburg, Block van Kuffeler naar Muiderzand. We hebben zelfs al Mediterraan weer dus de Cobb al van stal gehaald ;-).

Maar nu gaat het toch eindelijk gebeuren. A.s. zondag om
10.00 uur gaan wij uit Muiderzand vertrekken en begint onze droomreis.

 

5 gedachten over “Afscheid

 1. ha Louis en Angelique, wat een mooi reis staat jullie te wachten en zeker ook een spannende reis. Heel veel plezier, geluk en goeie wind de komende maanden. We zullen jullie van vanuit de polder volgen.
  veel liefs
  Babette, Ruben, Janneke en Harold

 2. Lieve Angelique en Louis,

  Wat een fantastisch begin van jullie reis dit prachtige weer, dit is vast een voorbode van alle mooie dingen die jullie gaan meemaken. Door het kaartspel denk je vast nog eens aan ons, we gaan je in ieder geval missen op het werk.
  Geniet van deze droomreis, ik ben benieuwd naar jullie volgende blog!

  Liefs, Inge

 3. Eindelijk kan jullie droom in vervulling gaan. Geniet van je mooie reis en raak niet in paniek bij onverwachte tegenslag. Nuchter nadenken en er komt een oplossing.
  Heeeel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *